Címkék

2012. június 25., hétfő

Melegrekord


2012. június:
Megdőltek szerdán a legmagasabb napi minimum-hőmérsékleti rekordok is: június 20-án hajnalban több mint száz éve nem volt ilyen magas a hőmérséklet. Budapesten ezen a napon mostanáig 2006-ban volt a legenyhébb a reggel, akkor 21,8 fok volt. Szerdán viszont 22,9 fokot mértek a fővárosban. Hát még napközben milyen meleg volt...

A háziállatok is árnyékos helyre vonultak, már ha tudtak, és akartak.
De persze akarni akartak.Az okosabbak tudtak is. Legfeljebb kis segítséggel. :) 

Bizonyos Lukréciusz Maximusz Mindentbefalusz az új-guinei malactörzs itthon lakó tagja, aki pedig meleg környezethez szokott, (onnan őshonos, üregi mackófülű-üreginyúl jellegű állatka) megkeresésünkre, melyben megkérdeztük -árnyalja-e a véleményét számunkra - nem mondott nemet, sőt elmondta:

- Nem árnyalom, árnyékolom tökfejek. Bazi meleg van,.... itt gubbasztok az árnyékban. Kapok vizet, friss gyümölcsöt, zöldséget... Amúgy jahh... hülyét csináltak belőlem, mert egy kép kedvéért beraktak ebbe a cserépbe vagy mi. A blogíró idióta gazdimnak köszönhetően... Az akart így lefényképezni... No mindegy..
Mondjuk beígért valami jutalomzöldséget... Meg hát annyira nem is rossz itt.. sőt.  Amúgy egész kellemes, és azt mondják, egy sör jól mutatna a kis mancsomban.
Köszönöm, én voltam: -kérem kapcsojja ki - mondta a malac.

2012.06.25.

1 megjegyzés:

  1. Kicsi Luki úgy ül abban a virágládában, mint aki biztos benne, hogy ezt most csak a Papa kedvéért teszi, bohóckodik egy kicsit, mély belenyugvással a szemében, mert úgyis tudja, hogy utána kivinyózik magának egy kis csemegét ezért a sztárfotóért! ;-)

    VálaszTörlés